Mafraq Square Mixed-use Complex – United Arab Emirates

AI Mafraq Square project is a Modernly designed project .The mall has been designed to have the car drop-off point at ground floor level, entering into a spacious atrium that clearly defines the uses of the three vertical cores of the mall. Car parking is only at the lower ground floor levels, with access to the mall via a large circulation area that provide entry to facilities that include a supermarket, a number of shops, and information with lifts and escalators taking shoppers to the ground floor where they will be met by an orderly and easy to understand corridor and shopping layout. The restaurants and cafes have been designed to be shared by both shoppers from within the mall and visitors from the plaza side. The layout allows for deep stores and standard or small size stores as required.

Related Sectors

Related Services

Jamescubitt
preloader